lördag 17 oktober 2009

Tjejtresa till Scotland

De senaste fem dagarna har Ella, mamma och jag varit i Edinburgh. Från början var det en av mammorna i min grupp, Kjersti och jag som skulle ta kidsen och åka dit men eftersom mamma ändå var här i Haugesund så åkte hon med också. Vi flög direkt från Haugesund med Ryanair och bodde mitt i gamla stan 10 meter från Royal Mile.

Det är intensivt som tusan att resa med två 9 månaders bebisar men vi har haft det hur bra som helst trots att vi däckade av trötthet när vi kom hem och Ella fick hänga med sin pappa i stället.

I efterhand kan vi säga att det var ett riktigt lyckokast att mamma kom med för det var riktig cirkus första natten när bägge kidsen sov i samma rum, den ene väcker den andre och så vidare. Att resa med en nanny som mer än gärna vilar benen på hotellet och håller ett öga på barnen när vi andra unnar oss en indisk middag och en historisk vandring i underjorden är inte helt fel.

Annars har vi shoppat, åkt turistbuss, gått visning på Holyrood, suttit i solen, druckit Starbucks kaffe och njutit av stenarkitektur. Som en vanlig resa fast med fler pauser och en dygnsrytm tidigarelagd en sisådär 3-4 timmar :)

Edinburgh rekommenderas!!!

Inga kommentarer: