onsdag 1 augusti 2012

Soma gård

Förra veckan besökte vi sammen med Ulrik m familj Soma Gård utanför Stavanger. Gott tips från Ina och vi var otroligt positivt överraskade. Vi trodde vi skulle klappa lite djur, rida en tur och det var det men förutom ridturen och en snabb kik på grisarna så hann vi inte varken hoppa i höet eller se på djuren.

Gården bjöd på studsmattor, massa lekplatser, klätterstativ, elektriska grävskopor, elektriska traktorer på gokartbana, hoppeslott, trampegokart och inte minst - linbana. Allt perfekt i åldern 2-7 år, inget var "du är tyvärr för liten" grejen utan det var toppen för våra små.

Gården är också befriande fritt från reklambudskap, blinkande lampor, bakgrundsmusik och kulörta lyktor. Istället får du stora öppna gräsmattor att springa barfota eller slå upp picknicken på, grillar och vacker natur. detta kan vi verkligen rekommendera, hit åker vi igen.











Besöket blir ju inte sämre av att gården ligger så nära IKEA att man hinner rusa genom varuhuset lite snabbt, äta lunch, få en fjäril i ansiktet och åka vidare. Alla nöja, alla glada.

Inga kommentarer: