torsdag 21 februari 2008

Masters of Latte / Beige

Detta gæng har jag sjælv jobbat med en period under min turnéperiod. Det var bland de mest kvalitetsmedveta och positiva projekt jag jobbat med. Så kika på annonsen om du kikar på jobb i Stockholm.

Vi söker en koordinator till Beige-projektet!

Beige-projektet drivs av Svensk Mjölk på uppdrag av de svenska mejeriföretagen tillsammans med externa sponsorer. Projektet innehåller många delar, bland annat:
Barista Cup & Beige Award – tävlingen för professionella baristor (kaffebartenders) som vi årligen arrangerar (tillsammans med Svenska Specialkaffeföreningen)
Barista Certification Programme By Beige – omfattande utbildningssatsningar
PR-bearbetning
Konceptutveckling mm

Syftet är att driva på den nya moderna kaffekulturen och höja kvaliteten på mjölk- och kaffedrycker genom att öka kompetensen i branschen så att mjölkkonsumtionen ökar. Målgrupperna är i första hand caféer, coffee shops och restauranger, deras leverantörer och övriga företag inom branschen samt media.

Nu söker vi en person till Beige-projektet som kan assistera projektledaren och vara den sammanhållande länken, internt såväl som externt. En koordinator som kan administrera en rad sammanhängande delprojektet och självständigt sköta information, i en rad olika kanaler. Är du en ”doer” som gillar omväxling, är utåtriktad, flexibel och serviceminded, gillar att resa och har bra organisationsförmåga kan vi erbjuda dig ett stimulerande och intressant arbete inom det här snabbt växande pionjärområdet.

Är du bra på koordination och information?
Du kommer att få administrera utbildningar, arrangera tävlingar, uppdatera vår hemsida, fungera som produktionsledare när trycksaker ska produceras, hålla kontakt med konsulter och boka lokaler, se till att allt fungerar vid den stora finalen varje år, då Årets Barista och Beige Champion (Årets Latte-mästare) koras mm. Jobbet är ett mycket omväxlande vikariat som periodvis innebär en hel del resande.

Intresserad?
Skicka din cv till
gunilla.steinwall@svenskmjolk.se och berätta varför du vill jobba med Beige-projektet.

Jag vill ha din ansökan snarast, dock senast den 20 mars. Räkna med att börja för fullt i början av augusti men det är bra om du har möjlighet att gå dubbelt en kortare period under våren. Tjänsten är ett vikariat ca 7 månader på heltid. Arbetsplatsen ligger på Vattugatan, mitt i city.

Mer information om projektet finns på
www.beige.nu.

Inga kommentarer: