onsdag 29 april 2009

Veckans husletarronda

Ja då var veckans visningar över (i Haugesund är av någon anledning alla visningar på måndagar och några få på tisdagar) och ännu har vi inte hittat det perfekta huset. Men skam den som ger sig.

Måndag

Hus 1: underbart litet radhus med 2 soliga terasser utan insyn, perfekt för oss om det inte var så att själva området det låg i gav oss rysningar. Nä, det var fel magkänsla.

Hus 2: Radhus 2. Eh, en liten pakistansk man satt och kollade actionfilm i vardagsrummet medan det lagades middag i köket. Det var inte städat, ingen trädgård och badrummet var en plasttapet-historia utan fönster. Bye bye!

Hus 3: Bäst denna veckan! Ett stort parhus delat vertikalt. Stor trädgård, fint underhållet. Lite synd på litet badrum och kök men en go känsla, här kan jag se mig själv.

Hus 4: hoppade vi över för Ella tröttnade på bilstolen och vi fick åka hem.


Tisdag

Hus 1: Perfekt planlösning, perfekt storlek, perfekt trädgård och underbart läge vid havet. Dessvärre skulle vi bli tvungna att renovera ett badrum, ett kök och en toalett plus att det var fukt i källaren och alla (och då menar jag alla) tapeter och golv var tvungna att bytas. Fan detta skulle vi köpt innan vi blev föräldrar så hade vi nog fixat det.

Hus 2: Horisontaldelt parhus. Jättefint sekelskifteshus med jätte takhöjd. Konstig planlösning dock, alla rum i fil är coolt men inte praktiskt.

Bättre lycka nästa vecka.

2 kommentarer:

Elin sa...

Har Ella sagt att ni inte får renovera ;-)
skämt åsido, det är inte mer komplicerat än vad man gör det.

sara sa...

Du har rätt Elin, det är vi som är lite bekväma :)