måndag 8 februari 2010

Världens bästa lördag

I helgen hade vi världens bästa lördag. Jag klev upp med Ella som sov nästan till klockan 6. Efter frukost och morgonmys lekte vi till klockan 11 när vi packade ihop oss för att promenera ner till stan, lite tidigt kanske men Ella behövde sova innan teatern. Så Andreas och jag flanerade omkring utan att ha något egentligt mål, kikade på kostym till Andreas och njöt av att komma fram med barnvagn utan att stå till knäna i snö.

Sedan var det teater för hela familjen och teamen Ina/Selma & Kjerst/Ulrik och det blev ett helt eget inlegg. Efter teatern hämtade vi upp Ulriks pappa Öivind och knödde in oss på Lothes Cafe för lunch. 5 vuxna och tre barn i en soffhörna var härligt kaotiskt.

Mätta och glada promenerade vi hem, städade, fixade till oss och klockan åtta kom damerna för den norska melodi grand prix finalen som avnjöts med sangria, poängblad och tapas. Andreas som nattat Ella tog en snabb tallrik och drog ner på stan för att spela biljard med Freddan.

Klockan halv två diskade jag upp de sista skålarna och suckade förnöjt att detta var nog den bästa lördagen på länge, kanske just då mest glad för att söndagsmorgonen, ja då var det min sovmorgon...

Inga kommentarer: