tisdag 5 februari 2013

Gran Canaria

Vi har varit en vecka i syden för att ta igen en förlorad sommar, fylla på D-vitaminförrådet och rett och slett ha det gott. Hyrde ett hus med två andra BiMfamiljer och det har varit supert. Villan vi hyrde av en brittisk privatperson var som ett palats, vädret var upp mot 28 grader och svalt på kvällarna.

Har sett en annan del av en sydentur då dygnsrytmen fick följa barnen, uppe och såg soluppgång kl 6 och rasade i säng kl tio. Därimellan, poolhäng, promenader, god mat och glass i stora lass.

Enda smolket i bägaren var att Edvard såklart hör till de 30% av bebisar som blir sjuka på värmesemester så  oro, två läkarbesök, bronkit och antibiotika, nattvak, dårligt samvete och en del häng på rummet drog ner lite. Men med ett hus som detta och ett rum som vårt var det ingen dålig plats att vara bunden till :)

Ella på sänggaveln (med tv som kunde hissas upp om utsikten inte skulle vara nog) i vårt rum. Utsikt från balkongen, vi bodde på övre våningen.

Tur på stranden, bassäng eller strand spelar ingen roll. Ella diggar bading varsomhelst.


Promenad på stan. På väg till kliniken med Edvard för uppföljningsbesök.

Sista dagen var Edvard sig själv igen rent humörmässigt och fick följa med på resturang.

Glass, glass i stora lass!

Hela familjen samlad till första middagen på uteplatsen. Innanför ligger köket, nedanför poolen.

På balkongen till vårt rum.

Poolhäng blev det mycket av. Vi hade egen uppvärmd pool med massa leksaker.

Edvard första dagen i skuggan, innan han blev sjuk.

Jomen, såhär finns det folk som bor...allt du ser är vårt, vårt och bara vårt :)

Sjuk Edvard och pappa tar sig lite friskluft på balkongen.


På kvällen tog vi läggrutiner i familjesängen. När Ella somnat bars hon ner till barnerummet där hon och Ulrik sov.Edvard låg i resesäng hos oss.

på väg hem. Ella satt hos Ina och Selma en stund så vi fick breda ut oss. Skitskönt tyckte Edvard och mamma som annars satt i denna stol utan att resa sig i 6 timmar.

Borta supert men hemma bäst!

Inga kommentarer: