onsdag 6 februari 2013

Villa Azul Puerto Rico

Vi hyrde ett hus på Gran Canari (Puerto Rico) och jag måste bara få lyfta fram och göra reklam för det var så otroligt fint. Nu är jag kanske mer van vid backpackerstandard när jag reser men jag var i alla fall jätteimponerad. Av huset, uthyraren, alla snabba svar och profft bemötande. So here goes - Villa Azul http://www.villaazul.co.uk/




Vårt rum, sjukt snygga garderober. Tänk å ha sådana hemma...

Familjesängen rymde gott och väl 4 vid behov men knarrade ordentligt.

Utsikt från garderobsgångsfönstret.

Storkidsen äter lunch inne. Bakom huset var en amfiteater i snygg natursten och en märklig liten skulptur som lös och skrutade vatten. Vi hade inte nyckel till baksidan men den var ju snygg at se på.

God morgon från altanen och matbordet. Utsikt från köket.

Ja och så eget polområde, Uppvärmd pool, dusch både ute och inne samt bastu (som vi inte satte på). Poolbar och massa solstolar samt glasräcken så man inte skymmer utsikten. Här är det sol HELA dagen och näst intill helt skymt från insyn.

Utsikt från vår balkong.

Från vår balkong åt andra hållet. Huset ligger nästan högst upp på klippan men du går snabbt ner och taxi upp kostar mellan 2-4 euro.


Jorå, vårt bad hade både gigantbad, dubbla handfat och dusch... och utsikt.


Alla detaljer i huset är så lyxiga, bara en sån sak som att alla kranar är vattenfalltypen och att golv och tak har snygg belysning gör detta till ett väldigt flott boende. Helst vill man ju skriva ner det totalt så ingen annan hyr det men det vore bara inte rätt, vi hoppas verkligen få komma tillbaka.



Inga kommentarer: