onsdag 24 juli 2013

Två prinsar

Denna veckan har det fötts i alla fall två prinsar. En i England och en i Stockholm. Fina Z och Andreas har fått sitt tredje och väldigt efterlängtade barn. Det är bara så stort och fint när människor man gillar får världens vackraste gåvor så lite lyckotårar har allt trillat här också när vi läst sms och checkat Facebookbilder på den sköna Beppe.

Det är ju inte så länge sedan jag själv låg där med en liten skär, skör varelse i famnen som før bara minuter sedan legat innuti min kropp, så känslorna är lätta att plocka fram.

Sen ser jag på tv hur de engelska kungligheterna står och glänser utanför sjukhuset och ser avslappnade, snygga och pigga ut ett dygn efter att ha pressat ut ett barn. All heder til mor men vi som fått barn vet ju att det är en hel det otrevligheter med kroppen efter en fødsel så egentligen tänker jag bara, stackars kvinna.

Men men, ett par minuter kan man väl hålla fasaden før världspressen när man varken behöver bekymra sig om barnmorskebrist eller att inte få komma in på förlossningen alls (!).

Välkomna ni prinsar!

Inga kommentarer: