tisdag 1 januari 2008

Årskrönika 2007


Årskrönika 2007

2007 var ett väldigt händelserikt år, många leenden, spända förväntningar och mycket sorg och längtan. Detta är året vi blev vuxna.

2007 var året vi lämnade jobb, hem, vänner och Sverige för att testa lyckan i Norge. Det är inget vi ångrar idag. Det har inte varit enkelt, saknaden efter nära och kära har stundtals varit outhärdlig och vädret kan göra vem som helst deprimerad. Men vi har lärt oss så fantastiskt mycket på vägen. Vi har lärt oss att ta hand om och uppskatta oss själva och varandra. Vi har fått skapa vårt eget liv, vårt eget universum, med våra egna händer. Vi har lärt oss att väldigt lite kommer serverat men vår egen kapacitet är nära nog oändlig. Det vi velat ha har vi fått gå efter, jobb, vänner, hemkänsla och dagliga förströelser. Det som vi tidigare mer eller mindre tagit för givet.
Men det gick vägen, förutom familj och vänner som inte går att återskapa har vi lyckats med det mesta vi har företagit oss. Inte allt, men det mesta. Vi mår bra.

Året har bjudit på så mycket kärlek. Andres & Zandra, Gittan & Marcus, Patrik & Gabbi, Fredrik & Sandra, alla har de lovat att ta hand om varandra och sätta varandra i första rummet. Vi har varit så hedrade att få vara med dem på dessa dagar och tackar för fantastiska partaj och önskar er allt gott. Årets familjereporter kan även rapportera om nya bebisar i bekantskapskretsen, Moa,Tindra, Wille och Herman. Det skall bli ett rent nöje att få följa dessa kids framöver.

2007 har också gett ett par resor. Mest hem till Sverige men även England hann vi med. Golfresan var en annan, vi tog gröna kort och förlorade kanske 200 golfbollar under 4 månader. Men det var det värt. 2008 kommer bjuda på USA, det ser vi fram emot.

En annan resa vi ser fram emot är vår gemensamma. Oavsett om den utspelar sig i Haugesund, Sverige eller någon annan plats. Det finns inga gränser och det känns spännande att inte veta vilket land vi firar jul i nästa år.
Vi hoppas att vi, och ni, skall få vara friska och tillsammans under ett lika spännande 2008.

Gott Nytt År!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin summering av ert år, och urtjusig bild verkligen!
Jag hoppas att ni kommer må underbart under 2008 och få allt ni är så värda.

Kärlek från ett pisskallt Stockholm!

hanna sa...

Blankögd igen. Jättefint skrivet och såklart ett stort år på många sätt. Jag hoppas på fler dejter med exilgöteborgarna under nästa år! Puss på er!

Anonym sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonym sa...

Hittade hit via Hanna & hittade en kompis kompis på ett inlägg fr 10 augusti - Niklas på en veranda i Sätra. Tror att han lärde känna mina kompisar när han var & dök någonstans i världen. Det är en liten värld...

Anonym sa...

Zandra - tack søta!... och bilden er från ditt brøllop :)

Hanna - vi dyker upp nær ni minst anar det...

Cecilia - den skøna blekfisen på en verandan i Sætra ær min storebror.

Anonym sa...

Ni är så snygga men vad kan komma med dessa generGammelmormrmor